Waarom een alarmsysteem installeren ?

 

Veiligheid gaat boven alles. Goede sloten en andere preventiemiddelen zijn een must. Daarom kiest u best voor een elektronische inbraakbeveiliging. Een alarm werkt zowel preventief als bij een effectieve inbraakpoging. Een inbreker zal al snel uw huis voorbij gaan, als hij weet dat er een alarmsysteem aanwezig is (raam/deurstickers of een zichtbare buitensirene schrikken al af!). Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan. Dit doet de meeste inbrekers meteen rechtsomkeer maken. Het alarmsysteem zal bij een inbraakpoging wel al een telefonische melding geven, zodat u meteen op de hoogte bent  hiervan. Mocht de inbreker toch niet afgeschrikt worden, dan zal door een adequate alarmopvolging de schade beperkt kunnen blijven.

Professionele plaatsing van alarminstallaties en camera's

Vraag een vrijblijvende offerte, prijzen worden op maat gemaakt

Waarom camerabewaking plaatsen?

 

Bewakingscamera's kunnen dienen als een zéér doeltreffend preventiemiddel. Een potentiële inbreker zal steeds afgeschrikt worden als een bewakingscamera bij uw woning aanwezig is. Inbrekers zullen meestal het risico niet willen lopen gezien te worden en dus panden met camera's vermijden. Moest er dan toch in uw huis worden ingebroken is de kans veel groter dat de dader wordt gevat daar hij op beeldmateriaal is vastgelegd.

 

Net zoals bij de alarmsystemen kunnen ook camera's zowel bedraad als draadloos geplaatst worden . Ook hier heeft de moderne technologie ervoor gezorgd dat draadloze systemen betrouwbaar en kwalitatief zijn. Er hoeft uiteraard geen kap- en breekwerk te gebeuren indien men beslist een draadloze camerabewaking te installeren. Enkel voor de stroomvoorziening van de camera dient natuurlijk wel een kabel aanwezig te zijn.

Vervolgens kan men ook onderscheid gaan maken in de opslagcapaciteit en de beeldkwaliteit. Goede beeldkwaliteit verhoogt de prijs. Goedkopere camera's zullen vooral 's nachts een slechtere beeldkwaliteit geven. Laat staan dan dit nu net het moment is dat we de bewaking extra hard nodig hebben.

Wij bieden u een draadloos alarmsysteem aan (al dan niet in combinatie met camera’s)  waarbij u geen maandelijkse abonnementskosten heeft en u toch verwittigd wordt op een aantal GSM nummers van uw keuze wanneer er wat aan de hand is. 

 

Zowel met het klavier als met een handige afstandsbediening waarvoor wij kunnen zorgen, kan u het systeem activeren en desactiveren.

Plaatsing van alarmsysteem vernieuwen van alarmsysteem plaatsen camera’s draadloos IP camera beelden via internet bekijken professionele camera’s  Moraira Teulada  Denia Benissa Calpe Altea, Alfaz del Pi  Albir

Starters set alarmsysteem met doormelding zonder vaste kosten  bestaande uit:

 

1x centrale, 1x klavier, 3x sensoren, 1x GSM module (voor doormelding)

 

SLECHTS € 777,13 excl. 21% IVA

GRATIS PLAATSING en

1 BORDJE ALARMAS Y CAMERAS

 

Uit te breiden met volgende accessoires :

Voor uw systeem op maat contacteer ons !!!!

Alarmsysteem

Camerabewaking

Voor uw systeem op maat contacteer ons !!!!

Afbeeldingsresultaat voor wdr  disco duro purple

Móvil : (+34) 634 32 80 84

E-mail: aguaysol.costablanca@gmail.com

C/ Anguila 27 03720 Benissa