Verwarming van uw zwembad met een warmtepomp :

Verwarming van zwembaden

Vraag een vrijblijvende offerte, prijzen worden op maat gemaakt

Zeer efficiënt en economisch in het gebruik

 

De warmte die in de buitenlucht aanwezig is, wordt geabsorbeerd en overgedragen aan het zwembadwater.  Voor elke verbruikte kW door de warmtepomp krijgt u 4 tot 5 kW terug aan warmte voor uw zwembad.

Wat is een Warmtepomp ?

 

Een warmtepomp kan je vergelijken met een elektrisch verwarmingstoestel dat kan gebruikt worden voor de verwarming van een zwembad. Een warmtepomp werkt volgens hetzelfde principe als een koelkast. In de koelkast wordt het koud omdat er in het vriesvakje een verdamper zit waarin een ijskoud koelmiddel circuleert.

De voedingswaren in je koelkast geven hun warmte gratis af aan de verdamper. Denk maar aan een "warm" flesje bier dat je in de winter buiten zet: het wordt koud zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.

 

De warmte die je voedingswaren hebben afgegeven verlaat de koelkast via een condensor (=zwart metalen rooster) aan de achterkant van je koelkast.

 

De zon zorgt ervoor dat er in de aarde, het water of de lucht, altijd en overal - ook in de winter - enorme massa's warmte opgeslagen.is.

De warmtepomp haalt op dezelfde manier gratis warmte uit de lucht. Het is deze warmte die je gebruikt om je zwembad te verwarmen. Een warmtepomp haalt 80% van de warmte uit de lucht, 20% uit elektrische energie!

Vraag ons professioneel advies om de gepaste warmtepomp te kiezen en het elektriciteitsverbruik in te schatten.

Verwarming van uw zwembad met de zon :

 

Zonnepanelen voor warm water kunnen uiteraard ook gebruikt worden om uw zwembadwater in de lente of de herfst bij te verwarmen zodat u langer van uw zwembad kan genieten.

Al dan niet in combinatie met een warmtepomp.

Zonne-energie vacuümbuizen vacuümpannen verwarming zwembad  Moraira Teulada  Denia Benissa Calpe Altea, Alfaz del Pi  Albir

zwembadverwarming

Móvil : (+34) 634 32 80 84

E-mail : aguaysol.costablanca@gmail.com

C/ Anguila 27 03720 Benissa

Gerelateerde afbeelding

Móvil : (+34) 634 32 80 84

E-mail: aguaysol.costablanca@gmail.com

C/ Anguila 27 03720 Benissa